Modifikimi i kontrollit e përditëson automatikisht faqen

Përdorni iCloud Shared Photo Library në iPhone

Pasi të konfiguroni ose të bashkoheni në një iCloud Shared Photo Library, mund të ndani fotografi dhe video me shokët dhe familjen në aplikacionin Photos. Ju dhe deri në pesë pjesëmarrës të tjerë mund të shtoni fotografi dhe video në bibliotekë, dhe çdo modifikim, koment ose rregullime të tjera që bëhet për to shihet nga të gjithë në kohë reale. Përmbajtjet në një bibliotekë të ndarë shtohen gjithashtu në kujtimet e të gjithëve, te fotografitë e spikatura dhe në miniaplikacionin e Photos.

Fotografitë dhe videot e shtuara në një bibliotekë të ndarë janë të ndara nga biblioteka juaj personale. Mund të ndërroni me lehtësi mes shikimit të bibliotekës së ndarë, bibliotekës personale ose të të dyjave në aplikacionin Photos.

Kaloni midis shikimit të iCloud Shared Photo Library dhe bibliotekës personale

  1. Shkoni tek aplikacioni Photos në iPhone.

  2. Sigurohuni që skeda Library të jetë zgjedhur në këndin poshtë majtas.

  3. Prekni Sort dhe Filter dhe më pas zgjidhni sa më poshtë.

    • Shikoni përmbajtjen tuaj të Photos dhe iCloud Shared Photo Library: Prekni Both Libraries.

    • Shikoni vetëm përmbajtjen personale të Photos: Prekni Personal Library.

    • Shikoni vetëm përmbajtjen e iCloud Shared Photo Library: Prekni Shared Library.

Kur shikoni bibliotekën tuaj personale dhe atë të ndarë, përmbajtjet që janë pjesë e bibliotekës së ndarë kanë një stemë në këndin e sipërm djathtas të miniaturës.

Bëni modifikime dhe ndryshime në përmbajtjen në iCloud Shared Photo Library

Kur bëni ndryshimet e mëposhtme te fotografitë dhe videot në iCloud Shared Photo Library, të gjithë pjesëmarrësit i shikojnë ndryshimet:

  • Për redaktimet; shikoni Redaktoni fotot dhe videot.

  • Për të preferuarat, titrat, fjalët kyçe ose rregullimet e datës dhe orës; shikoni Shikoni informacionet e fotove dhe videove.

  • Për përmbajtjet e fshira; shikoni Fshini ose fshihni fotot dhe videot.

    Shënim: Ju merrni njoftime nëse përmbajtja që keni shtuar në bibliotekën e ndarë fshihet. Për të çaktivizuar njoftimet, prekni llogarinë tuaj në këndin e sipërm djathtas të ekranit te Photos, prekni Shared Library dhe më pas çaktivizoni Deletion Notifications. Nëse përmbajtja që keni shtuar është fshirë, mund ta zhvendosni atë nga Recently Deleted te biblioteka personale brenda 30 ditëve.

Zhvendosni përmbajtjet e ndara nga iCloud Shared Photo Library në bibliotekën tuaj personale

Fotografitë që ruhen në bibliotekën tuaj të përbashkët kanë stemën në këndin e tyre të sipërm djathtas. Mund t'i zhvendosni fotografitë dhe videot me të cilat keni kontribuar në bibliotekën e ndarë përsëri te biblioteka personale.

  1. Shkoni tek aplikacioni Photos në iPhone.

  2. Hapni një foto ose video në bibliotekën tuaj të ndarë.

  3. Prekni butonin More në krye të ekranit dhe më pas prekni Move to Personal Library.

Shtoni hapësirë ruajtëse te iCloud Shared Photo Library

Përmbajtja në iCloud Shared Photo Library është e disponueshme për të gjithë pjesëmarrësit, por hapësira ruajtëse e iCloud e përdorur për ruajtjen e përmbajtjes llogaritet në hapësirën ruajtëse të organizatorit të bibliotekës.

Nëse përmbajtja e bibliotekës së ndarë e tejkalon hapësirën ruajtëse të disponueshme të organizatorit, organizatori mund ta përmirësojë në iCloud+ ose të shtojë hapësirë ruajtëse shtesë në abonimin e tij ekzistues të iCloud+. Shikoni Abonohuni në iCloud+.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
I dobishëm?
Kufiri i karaktereve: 250
Kufiri maksimal i karaktereve është 250.
Faleminderit për reagimin.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.