Vend tilbage til standardindstillingerne på iPhone.

Du kan vende tilbage til standardindstillingerne uden at slette dit indhold.

Hvis du vil gemme dine indstillinger, skal du sikkerhedskopiere iPhone, før du vender tilbage til standardindstillingerne. Hvis du f.eks. prøver at løse et problem, og det ikke hjælper at vende tilbage til standardindstillingerne, kan du gendanne dine tidligere indstillinger fra en sikkerhedskopi.

  1. Gå til indstillinger  > Generelt >Nulstil.

  2. Vælg en mulighed:

    ADVARSEL: Alt dit indhold fjernes, hvis du vælger muligheden Slet alt indhold og indstillinger. Se Slet iPhone.

    • Nulstil alle indstillinger: Alle indstillinger – også indstillinger til netværk, tastaturordbogen, hjemmeskærmens layout, indstillinger til lokalitet og anonymitet og Apple Pay-kort – erstattes med standardindstillingerne. Ingen data eller medier slettes.

    • Nulstil netværksindstillinger: Alle netværksindstillingerne fjernes. Desuden nulstilles det enhedsnavn, der er tildelt i Indstillinger > Generelt > Om, til “iPhone”, og certifikater, der er godkendt manuelt (f.eks. til websteder), ændres til ikke-godkendt.

      Roaming til mobildata kan også blive slået fra. (Se Se eller rediger indstillinger til mobildata på iPhone).

      Nulstil netværksindstillinger: Alle netværksindstillingerne fjernes. Desuden nulstilles det enhedsnavn, der er tildelt i  > Generelt > Om, til “iPhone”, og certifikater, der er godkendt manuelt (f.eks. til websteder), ændres til ikke-godkendt.

      Når du nulstiller netværksindstillinger, fjernes tidligere brugte netværk og VPN-indstillinger, der ikke er installeret af en konfigurationsprofil eller administration af mobile enheder (MDM). Wi-Fi bliver slået fra og derefter slået til igen, så en evt. netværksforbindelse afbrydes. Indstillingerne Wi-Fi og Spørg før tilslutning vil stadig være slået til.

      Du fjerner VPN-indstillinger, der er installeret af en konfigurationsprofil, ved at gå til Indstillinger > Generelt > Adm. af profiler og enheder, vælge konfigurationsprofilen og derefter trykke på Fjern profil. Det fjerner også andre indstillinger og konti, som er indeholdt i profilen. Se Installer eller fjern konfigurationsprofiler på iPhone i denne håndbog.

      Du fjerner netværksindstillinger, der er installeret vha. MDM, ved at gå til Indstillinger > Generelt > Adm. af profiler og enheder, vælge administrationen og derefter trykke på Fjern administration. Det fjerner også andre indstillinger og certifikater, som er indeholdt i MDM. Se “Administration af mobile enheder (MDM)” i Håndbog om iOS-implementering.

    • Nulstil tastaturordbogen: Du føjer ord til tastaturordbogen ved at afvise de ord, som iPhone foreslår, når du skriver. Hvis du nulstiller tastaturordbogen, slettes kun de ord, du har tilføjet.

    • Nulstil hjemmeskærmens layout: De indbyggede apps bringes tilbage til deres originale layout på hjemmeskærmen.

    • Nulstil lokalitet & anonymitet: Nulstiller lokalitetstjenesterne og anonymitetsindstillingerne til standardindstillingerne.

Se Slet alt indhold og alle indstillinger fra iPhone, hvis du vil slette alt fra din iPhone. Se Brug en computer til at slette alt indhold og alle indstillinger fra iPhone, hvis du vil eller er nødt til at bruge en computer til at slette din iPhone.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.