Tilføj og fjern personer i et delt album i Fotos på iPad

Hvis det er dig, der har oprettet et delt album, kan du invitere flere deltagere til at deltage i det. Du kan også fjerne deltagere fra albummet, administrere albumnotifikationer og slå publicering til og fra for deltagere. Personen, der har oprettet et delt album, kan også vælge, at deltagere må føje yderligere deltagere til albummet. Hvis du har venner og familie, som ikke bruger iCloud, kan du dele albummet med dem ved at sende en URL-adresse til iCloud.

Inviter eller fjern personer

Personen, der har oprettet et delt album, kan invitere nye deltagere til at deltage i det delte album.

  1. Gå til appen Fotos på din iPad.

  2. Tryk på Samlinger.

  3. Tryk på Delte album, og tryk derefter på et album.

  4. Tryk på knappen Mere, tryk på navnet på albummet, og gør derefter et af følgende:

    • Inviter en person: Tryk på Tilføj deltagere, og skriv derefter navnet på den kontaktperson, du vil tilføje, eller skriv e-mailadressen eller telefonnummeret.

    • Fjern en person: Tryk på navnet, og tryk derefter på Fjern abonnent.

    • Send en invitation igen: Tryk på navnet, og tryk derefter på Send invitation igen.

  5. Tryk på knappen OK.

Del et album med personer, der ikke bruger iCloud

Personen, der har oprettet et delt album, kan oprette en unik URL-adresse til iCloud for at dele albummet med personer, der ikke bruger iCloud.

  1. Gå til appen Fotos på din iPad.

  2. Tryk på Samlinger.

  3. Tryk på Delte album, og tryk derefter på et album.

  4. Tryk på knappen Mere, og tryk derefter på navnet på albummet.

  5. Slå Offentligt websted til.

  6. Tryk på Del link, og vælg derefter, hvordan du vil dele URL-adressen til iCloud, f.eks. Mail eller Beskeder.

Når Offentligt websted er slået til, kan alle med URL-adressen til iCloud få adgang til albummet.

Administrer publiceringer og notifikationer

Personen, der har oprettet et delt album, kan administrere publicering fra deltagere og notifikationer om albumaktivitet ved at slå indstillingerne til og fra.

  1. Gå til appen Fotos på din iPad.

  2. Tryk på Samlinger.

  3. Tryk på Delte album, og tryk derefter på et album.

  4. Tryk på knappen Mere, tryk på navnet på albummet, og gør derefter et af følgende:

    • Tillad kun dig selv at publicere fotos og videoer: Slå Deltagere kan tilføje fotos fra. Tryk igen for at tillade, at deltageren kan publicere fotos igen.

    • Slå albumnotifikationer fra: Slå Notifikationer fra for at stoppe notifikationer, når abonnenter ”synes godt om”, kommenterer eller føjer fotos og videoer til albummet. Tryk igen for at slå notifikationer til igen.

  5. Tryk på knappen OK.

Du kan se opslag eller kommentarer til delte album, som du deltager i, ved at trykke på Alle delte album og derefter trykke på Aktivitet.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.