Tilbakestill innstillinger for personvern og sikkerhet i en nødssituasjon

Du kan bruke Trygghetssjekk på iPhone for raskt å slutte å dele tilgang til enheten og personlig informasjon med andre. Trygghetssjekk hjelper deg med å endre koden din og Apple-konto-passordet ditt raskt, slutte å dele posisjonen din med Hvor er, begrense Meldinger og FaceTime til enheten din og mer.

  1. Gå til Innstillinger  > Personvern og sikkerhet > Trygghetssjekk på iPhone.

  2. Trykk på Nullstilling av nødhensyn, trykk på Start nullstilling av nødhensyn, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Du kan også bruke Trygghetssjekk til å periodisk se gjennom og oppdatere informasjonen du deler med personer, apper og enheter. Hvis du vil ha mer informasjon om hva Trygghetssjekk gjør, kan du se Slik beskytter Trygghetssjekk på iPhone deg i Brukerveiledning for personlig sikkerhet.

Viktig: Du kan også dele informasjon som Trygghetssjekk ikke kan se gjennom eller endre – for eksempel kontoer og passord, deling på sosiale medier og informasjon delt fra andre enheter. For å hjelpe deg med å bestemme ytterligere trinn for å redusere informasjonen du deler kan du se Flere ting å tenkte på når du bruker Trygghetssjekk i Brukerveiledning for personlig sikkerhet.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.