Administrer informasjonsdeling ved hjelp av Trygghetssjekk på iPhone

Bruk Trygghetssjekk fra tid til annen til å se gjennom og oppdatere informasjonen du deler med personer, apper og enheter. Fra Trygghetssjekk kan du avslutte deling av posisjonen din med andre i Hvor er, fjerne andres tilgang til delt innhold som Bilder, Notater og Kalender, tilbakestille personverntillatelser for apper, begrense Meldinger og FaceTime til én enhet og mer.

  1. Gå til Innstillinger  > Personvern og sikkerhet > Trygghetssjekk.

  2. Trykk på Administrer deling og tilgang, trykk på Fortsett, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Du kan også dele informasjon som Trygghetssjekk ikke kan se gjennom eller endre – for eksempel kontoer og passord, deling på sosiale medier og informasjon delt fra andre enheter. Du finner mer informasjon om hvordan du kan redusere informasjonen du deler, i Ekstra sikkerhetstrinn i Brukerveiledning for personlig sikkerhet.

Viktig: I nødstilfeller kan du også bruke Trygghetssjekk til å nullstille tilgang til enheten og personopplysninger raskt. Gå til Innstillinger > Personvern og sikkerhet > Trygghetssjekk, trykk på Nullstilling av nødhensyn, trykk på Start nullstilling av nødhensyn, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Hvis du vil ha mer informasjon om Trygghetssjekk, kan du se Trygghetssjekk for iPhone med iOS 16 eller nyere i Brukerveiledning for personlig sikkerhet.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.