Bendrinamų albumų kūrimas „iPhone“ programoje „Photos“

Naudodami „Shared Albums“ programoje „Photos“ , galite kurti albumus ir bendrinti nuotraukas bei vaizdo įrašus tik su pasirinktais prenumeratoriais, o šie gali įtraukti savo nuotraukų, vaizdo įrašų ir komentarų, kuriuos matys visi. Jei nustatėte bendrinamą albumą, taip pat galite jį pervadinti arba ištrinti.

Prieš pradedant

  1. Įsitikinkite, kad „iPhone“ ir kituose įrenginiuose, kuriuos norite naudoti su „Shared Albums“, esate prisijungę su „Apple ID“ .

  2. Pasirinkite „Settings“  > [jūsų vardas] > „iCloud“ > „Photos“, tada įjunkite „Shared Albums“ (žalia reiškia įjungta).

Bendrinamo albumo sukūrimas

  1. Atidarykite programą „Photos“ savo „iPhone“.

  2. Palieskite „Albums“, mygtuką „Add“ ekrano viršuje, tada – „New Shared Album“.

  3. Įveskite bendrinamo albumo pavadinimą, tada palieskite „Next“.

  4. Įveskite norimo įtraukti adresato vardą arba įveskite el. pašto adresą ar telefono numerį, susietą su gavėjo „Apple ID“. Kai visus įtrauksite, palieskite „Create“.

Prisijungimas prie bendrinamo albumo

Kai esate kviečiami prisijungti prie bendrinamo albumo, „iPhone“ ekrane pasirodo pranešimas.

Palieskite pranešimą, tada – programos „Photos“ albume pasirinkite „Accept“.

Jei neprisijungiate prie bendrinamo albumo paliesdami pranešimą, taip pat galite atlikti toliau nurodytus veiksmus:

  1. Atidarykite programą „Photos“ savo „iPhone“.

  2. Palieskite „For You“.

  3. Palieskite „Accept“ naujame albume, esančiame po „Shared Album Activity“.

Pastaba: Albumą sukūręs asmuo gauna pranešimą, kai prenumeratorius priima kvietimą prisijungti prie bendrinamo albumo.

Bendrinamo albumo pervardijimas

Bendrinamo albumo kūrėjas gali pakeisti jo pavadinimą.

  1. Atidarykite programą „Photos“ savo „iPhone“.

  2. Palieskite „Albums“, tada palieskite bendrinamą albumą.

  3. Palieskite papildomos informacijos mygtuką, tada palieskite „Rename Album“.

  4. Įveskite naują pavadinimą, tada palieskite „Save“.

Savęs ištrynimas arba pašalinimas iš bendrinamo albumo

  1. Atidarykite programą „Photos“ savo „iPhone“.

  2. Palieskite „Albums“, tada palieskite bendrinamą albumą.

  3. Palieskite mygtuką „Add Subscribers“.

  4. Palieskite „Delete Shared Album“, jei albumą sukūrėte jūs, arba „Unsubscribe“, jei esate prenumeratorius.

Nuotraukos, kurias išsaugojote arba atsisiuntėte iš bendrinamo albumo į „Photos“ biblioteką, lieka jūsų bibliotekoje net ir tada, kai bendrinamas albumas ištrinamas arba albumą sukūręs asmuo nustoja jį bendrinti. Žr. Nuotraukų ir vaizdo įrašų išsaugojimas iš bendrinamo albumo į „Photos“ biblioteką.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Naudingas?
Ženklų limitas: 250
Didžiausias ženklų limitas yra 250.
Dėkojame už atsiliepimą.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.