Si modifiques aquest control, la pàgina s'actualitzarà automàticament

Crear àlbums compartits a l’app Fotos de l’iPhone

Amb la funció d’àlbums compartits pots crear àlbums per compartir fotos i vídeos només amb els subscriptors que triïs; aquestes persones també podran afegir les seves pròpies fotos i vídeos i comentaris que veuran totes les persones de l’àlbum compartit. Si configures un àlbum compartit, en podràs canviar el nom i el podràs eliminar.

Abans de començar

  1. Comprova que has iniciat sessió amb el teu compte d’Apple a l’iPhone in en qualsevol altre dispositius en què vulguis utilitzar els àlbums compartits.

  2. Ves a l’app Configuració  > [nom] > iCloud > Fotos i activa els àlbums compartits.

Crear un àlbum compartit

  1. Ves a l’app Fotos a l’iPhone.

  2. Desplaça’t cap avall i toca “Àlbums”.

  3. Selecciona “Comparteix” i, tot seguit, toca “Crea”.

  4. Posa nom a l’àlbum.

  5. Per convidar persones, toca “Convida”. Introdueix el nom del contacte que vols afegir o bé l’adreça electrònica o el número de telèfon associats al compte d’Apple del destinatari. Consulta Convidar o eliminar persones.

Unir-se a un àlbum compartit

Si algú et convida a un àlbum compartit, veuràs una notificació a la pantalla de l’iPhone.

Toca la notificació i, després, toca “Accepta” a l’àlbum a l’app Fotos.

Si no t’uneixes a l’àlbum tocant la notificació, també pots fer el següent:

  1. Ves a l’app Fotos a l’iPhone.

  2. Toca “Per a tu”.

  3. Toca “Accepta” a l’àlbum nou, a la secció “Activitat d’àlbums compartits”.

Nota: La persona que ha creat l’àlbum rebrà una notificació quan algú accepti la invitació a unir-se a l’àlbum compartit.

Canviar el nom d’un àlbum compartit

La persona que ha creat un àlbum compartit pot canviar-ne el nom.

  1. Ves a l’app Fotos a l’iPhone.

  2. Toca “Àlbums compartits” i, tot seguit, toca l’àlbum.

  3. Toca el botó “Més” i, després, toca “Detalls de l’àlbum compartit”.

  4. Introdueix el nom nou i toca “Fet”.

Sortir d’un àlbum compartit

  1. Ves a l’app Fotos a l’iPhone.

  2. Toca “Àlbums compartits” i, tot seguit, toca l’àlbum.

  3. Toca el botó “Més”.

  4. Toca “Elimina l’àlbum compartit” si l’has creat tu, o bé toca “Anul·la la subscripció” si t’hi has subscrit.

Les fotos d’un àlbum compartit que hagis desat o descarregat a la teva fototeca, continuaran a la fototeca encara que eliminis l’àlbum compartit i encara que la persona que el va crear deixi de compartir-lo. Consulta Desar fotos i vídeos d’un àlbum compartit a la teva fototeca.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
T'ha sigut útil?
Límit de caràcters: 250
El límit de caràcters és de 250.
Gràcies per la teva opinió.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.