Si modifiques aquest control, la pàgina s'actualitzarà automàticament

Compartir fotos de l’iPhone amb els àlbums compartits a l’iCloud

Amb els àlbums compartits a l’app Fotos pots compartir fotos i vídeos només amb les persones que triïs. Aquestes persones també podran afegir-hi les seves fotos, vídeos i comentaris. Els àlbums compartits funcionen tant amb les fotos a l’iCloud i “En streaming” com sense.

Si la persona amb qui comparteixes un àlbum fa servir les fotos a l’iCloud o la funció d’àlbums compartits a un dispositiu amb l’iOS 6 o posterior o a un Mac amb l’OS X 10.8 o posterior, podrà veure els teus àlbums i deixar-hi comentaris. Si utilitzen l’iOS 7 o posterior o l’OS X 10.9 o posterior, també podran afegir les seves fotos i vídeos. També pots publicar l’àlbum a un lloc web perquè el pugui veure tothom.

Activar la funció d’àlbums compartits

Ves a Configuració  > [el teu nom] > iCloud > Fotos i activa “Àlbums compartits”.

Compartir fotos i vídeos

  1. A l’app Fotos, prem una foto o un vídeo per veure’l a pantalla completa.

  2. Prem el botó Acció i, després, prem “Àlbums compartits”.

  3. Selecciona un àlbum compartit existent o crea’n un de propi.

  4. Prem Publicar.

Activar la visualització pública a l’iCloud

  1. A la pestanya Àlbums, selecciona un àlbum compartit.

  2. Prem Persones a la part inferior de la pantalla.

  3. Activa l’opció “Lloc web públic”.

Afegir fotos i vídeos a un àlbum compartit

  1. A un àlbum compartit, prem el botó Afegir.

  2. Selecciona tots els ítems que vols afegir-hi i prem Fet.

  3. Afegeix un comentari, si vols, i prem Publicar.

Eliminar fotos, vídeos i comentaris d’un àlbum compartit

Per poder eliminar fotos o vídeos has de ser el propietari de l’àlbum compartit.

  • Eliminar fotos i vídeos: en un àlbum compartit, prem Seleccionar. Selecciona les fotos o els vídeos que vols eliminar i, aleshores, prem el botó Paperera.

  • Eliminar comentaris: quan estiguis visualitzant el comentari en una foto compartida, mantén-lo premut i prem Eliminar.

Canviar el nom d’un àlbum compartit

A la pestanya Àlbums, desplaça’t fins a “Àlbums compartits” i prem “Veure-ho tot”. Prem Editar i, a continuació, prem el nom de l’àlbum i introdueix-ne un de nou.

Afegir o eliminar subscriptors o activar o desactivar les notificacions

Selecciona l’àlbum compartit i prem Persones.

  • Afegir subscriptors: prem “Convidar persones” i introdueix els noms dels subscriptors als quals vols afegir.

  • Eliminar subscriptors: prem el subscriptor i, després, prem “Eliminar subscriptor”.

  • Desactivar les notificacions: desactiva Notificacions. Prem-lo de nou per activar-les.

Subscriure’s a un àlbum compartit

Quan rebis una invitació, prem la notificació de l’iCloud i, llavors, prem Acceptar. També pots acceptar una invitació rebuda en un missatge de correu.

Veure l’àlbum Família

quan la funció “En família” està configurada, es crea automàticament un àlbum compartit anomenat Família a l’app Fotos de tots els dispositius dels membres de la família. Tots els membres de la família poden posar fotos, vídeos i comentaris a l’àlbum i rebre notificacions quan s’hi afegeix algun contingut nou. Consulta Configurar la funció “En família” a l’iPhone.

Nota: Per utilitzar els àlbums compartits cal que l’iPhone estigui connectat a Internet. Els àlbums compartits funcionen tant amb xarxa Wi-Fi com amb dades mòbils. Pot ser que es generin despeses de transferència de dades de telefonia mòbil. Consulta Connectar-se a Internet amb l’iPhone.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
T'ha sigut útil?
Límit de caràcters: 250
El límit de caràcters és de 250.
Gràcies per la teva opinió.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.