Продукти, послуги та функції операційної системи
можуть бути недоступними в цій країні.

Використання Спільної фототеки iCloud на iPhone

Після налаштування Спільної фототеки iCloud або приєднання до неї ви можете поширювати фотографії і відео для друзів і родини. Ви та ще максимум п’ять інших учасників можете додавати до фототеки фото й відео, і будь-які застосовані до них коригування, коментарі й інші зміни відображатимуться для всіх у реальному часі. Вміст у спільній фототеці також додається до спогадів, добірних фото й віджета «Фотографії» кожного учасника.

Фото й відео, додані до спільної фототеки, зберігаються окремо від особистої фототеки. Ви можете легко перемикатися між переглядом спільної фототеки, своєї особистої фототеки або їх обох у програмі «Фотографії».

Як перемикатися між переглядом Спільної фототеки iCloud і особистої фототеки

  1. Відкрийте програму «Фотографії» на iPhone.

  2. Торкніть свій обліковий запис у верхньому правому куті, а потім виконайте будь-яку з таких дій:

    • Перегляд вмісту Фотографій і Спільної фототеки iCloud. Торкніть «Обидві фототеки».

    • Перегляд лише вмісту особистої фототеки. Торкніть «Особиста фототека».

    • Перегляд лише вмісту Спільної фототеки iCloud. Торкніть «Спільна фототека».

Якщо вибрано параметр «Усі фото» вгорі екрана, у верхньому правому куті мініатюри вмісту, що належить до спільної фототеки, відображається значок .

Внесення змін до вмісту в Спільній фототеці iCloud

Якщо ви вносите зазначені нижче зміни до фотографій і відео в Спільній фототеці iCloud, їх зможуть бачити всі учасники:

  • Редагування: дивіться розділ Редагування фото й відео.

  • Додавання в улюблені, підписи, ключові слова або коригування дати й часу: дивіться розділ Перегляд інформації про фотографії і відео.

  • Видалений вміст: дивіться розділ Видалення або приховання фотографій і відео.

    Примітка. У разі видалення вмісту, який ви додали до спільної фототеки, ви отримаєте сповіщення. Щоб вимкнути сповіщення, торкніть свій обліковий запис у верхньому правому куті екрана у Фотографіях, потім — «Спільна фототека», а тоді вимкніть параметр «Сповіщення про видалення». Якщо вміст, який ви додали, було видалено, ви можете впродовж 30 днів повернути його з колекції «Недавно видалені» до своєї особистої фототеки.

Переміщення вмісту зі Спільної фототеки iCloud до особистої фототеки

Фотографії, які зберігаються у спільній фототеці, мають значок  у правому верхньому куті. Ви можете повернути фото і відео, які ви додали до спільної фототеки, до своєї особистої фототеки.

  1. Відкрийте програму «Фотографії» на iPhone.

  2. Відкрийте фото чи відео, а потім торкніть кнопка «Спільна фототека» угорі екрана.

  3. Торкніть «Перемістити до особистої фототеки».

Як збільшити обсяг сховища для Спільної фототеки iCloud

Вміст у Спільній фототеці iCloud доступний для всіх її учасників, проте його обсяг враховується в обсязі сховища iCloud організатора фототеки.

Якщо обсяг вмісту спільної фототеки перевищить доступний обсяг сховища, організатор може перейти на план iCloud+ або додати більше сховища до своєї підписки iCloud+. Перегляньте розділ Підписка iCloud+.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Чи була інформація корисна?
Максимальна кількість символів: 250
Максимальна кількість символів: 250.
Дякуємо вам за відгук.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.