Este posibil ca produsele, serviciile și funcțiile sistemului de operare
să nu fie disponibile în această țară.
Modificarea acestei comenzi va actualiza automat această pagină

Partajarea notițelor și colaborarea pe iPad

În aplicația Notițe , puteți să trimiteți o copie a unei notițe unui prieten. De asemenea, puteți să invitați alte persoane să colaboreze în timp real la o notiță sau la un dosar de notițe de pe iCloud și toți vor vedea cele mai recente modificări.

Partajarea unei copii a unei notițe

  1. Deschideți notița pe care doriți să o partajați.

  2. Apăsați pe butonul Partajați, selectați Trimiteți o copie, apoi alegeți cum trimiteți notița.

Colaborarea la o notiță sau la un dosar de notițe folosind iCloud

Pentru a colabora cu alte persoane, puteți partaja o notiță sau un dosar de notițe pe iCloud. Puteți configura permisiunile pentru ceilalți colaboratori (de exemplu, le permiteți să editeze notițe, să adauge fișiere atașate si să creeze subdosare) și toți colaboratorii pot vizualiza modificările tuturor în timp real. Toate persoanele cu care colaborați trebuie să se autentifice cu ID‑ul Apple propriu și să aibă opțiunea Notițe activată în configurările iCloud.

Notă: Nu puteți colabora la o notiță blocată sau la un dosar cu notițe blocate.

  1. Realizați una dintre următoarele acțiuni:

    • În lista de notițe, glisați spre stânga pe notița pe care doriți să o partajați, apoi apăsați butonul Partajați notița.

    • Deschideți notița pe care doriți să o partajați, apoi apăsați pe butonul Partajați.

    • În lista de dosare, glisați spre stânga pe dosarul pe care doriți să îl partajați, apoi apăsați butonul Partajați dosarul.

    • Deschideți dosarul pe care doriți să îl partajați, apăsați pe butonul Acțiuni de dosar, apoi apăsați pe Partajați dosarul.

  2. Selectați Colaborați.

  3. Pentru a modifica accesul și permisiunile, apăsați pe opțiunile de partajare de sub Colaborați. Puteți configura oricare dintre următoarele:

    • Permiteți accesul doar persoanelor pe care le invitați sau celor care au linkul.

    • Acordați colaboratorilor permisiunea de a face modificări sau doar de a vizualiza.

    • Permiteți ca alte persoane să trimită invitații (funcționalitatea este disponibilă doar atunci când colaboratorii au permisiunea de a face modificări).

  4. Alegeți Mesaje sau Mail pentru a trimite invitația. (Funcționalitatea AirDrop nu este compatibilă cu colaborarea.)

    Dacă trimiteți o invitație în aplicația Mesaje, atunci când cineva face modificări la notița partajată, primiți actualizări despre activitate în conversația Mesaje. Apăsați pe actualizări pentru a accesa notița partajată.

Vizualizarea activității dintr-o notiță

În lista de notițe, un punct portocaliu din stânga titlului unei notițe indică faptul că notița a fost modificată după ultima vizualizare de către dvs.

  1. Deschideți notița, apoi glisați spre dreapta pe notiță sau glisați în sus pe fișa Activitate pentru a vedea cine a făcut modificările și când.

  2. Pentru a ajusta modul în care este afișată activitatea, apăsați butonul Afișați participanții, apoi alegeți oricare dintre următoarele:

    • Afișare actualizări: Afișează modificările efectuate de la ultima deschidere a notiței.

    • Afișați toată activitatea: Afișează toată activitatea din notiță.

    • Afișați evidențierile: Afișează numele, datele și modificările efectuate de fiecare colaborator.

Sfat: Pentru a menționa un colaborator și a-l anunța în legătură cu actualizări importante, tastați simbolul @ urmat de numele acestuia.

Vizualizarea activității dintr-un dosar

Țineți apăsat dosarul, apoi apăsați Afișați activitatea dosarului.

Modificarea configurărilor de partajare

  1. Proprietarul unei notițe partajate sau a unui dosar partajat poate schimba configurările de partajare efectuând una dintre următoarele acțiuni:

    • Gestionarea unei notițe partajate: Apăsați pe butonul Colaborați, apoi apăsați pe Gestionați notița partajată.

    • Gestionarea unui dosar partajat: Apăsați pe butonul Acțiuni de dosar, apoi apăsați pe Gestionați dosarul partajat.

  2. Realizați oricare dintre următoarele acțiuni:

    • Eliminarea persoanelor: Apăsați pe colaboratorul pe care doriți să îl eliminați, apoi apăsați pe Eliminați accesul.

    • Schimbarea configurărilor de acces și permisiune: Pentru a schimba configurările pentru toți colaboratorii, apăsați pe Opțiuni de partajare. Pentru a schimba configurările pentru un colaborator individual, apăsați pe numele acestuia.

    • Oprirea partajării: Când selectați această opțiune, notița sau dosarul partajat se șterge de pe dispozitivele celorlalți participanți.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Util?
Limită de caractere: 250
Limita maximă de caractere este de 250.
Îți mulțumim pentru feedback.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.