Megosztott iCloud-fotókönyvtár használata az iPhone-on

Miután beállított egy megosztott iCloud-fotókönyvtárat, vagy csatlakozott egyhez, megoszthat fotókat és videókat a barátaival és a családjával a Fotók appban. A könyvtárhoz Ön és öt másik résztvevő adhat hozzá fotókat és videókat, és minden szerkesztés, megjegyzés vagy egyéb módosítás mindenki számára valós időben látható lesz. A megosztott könyvtárakban lévő tartalmak hozzá lesznek adva mindenki emlékeihez, kiemelt fotóihoz és Fotók widgetjéhez.

A megosztott könyvtárakhoz hozzáadott fotók és videók el vannak választva a személyes könyvtárától. A Fotók appban egyszerűen válthat aközött, hogy a megosztott könyvtárat, a személyes könyvtárát vagy mindkettőt szeretné-e látni.

Váltás a megosztott iCloud-fotókönyvtár és a személyes könyvtár megtekintése között

  1. Lépjen be a Fotók appba az iPhone-ján.

  2. Ügyeljen rá, hogy a Könyvtár lap legyen kijelölve a bal alsó sarokban.

  3. Koppintson a Rendezés és szűrés gombra, majd válassza a következőt:

    • A Fotók tartalmainak és a megosztott iCloud-fotókönyvtár tartalmának megjelenítése: Koppintson a Mindkét könyvtár elemre.

    • Csak a Fotók személyes tartalmainak megjelenítése: Koppintson a Saját könyvtár elemre.

    • Csak a Megosztott iCloud-fotókönyvtár tatalmának megjelenítése: Koppintson a Megosztott könyvtár lehetőségre.

Ha a személyes és a megosztott könyvtárat is megtekinti, a megosztott könyvtárhoz tartozó tartalmak bélyegképeinek jobb felső sarkában egy jelölés látható.

Megosztott iCloud-fotókönyvtárban lévő tartalmak szerkesztése és módosítása

Ha egy megosztott iCloud-fotókönyvtárban lévő fotókon és videókon elvégzi az alábbi módosításokat, minden résztvevő látni fogja azokat:

  • Szerkesztések; lásd: Fotók és videók szerkesztése.

  • Kedvencek, képfeliratok, kulcsszavak vagy dátum- és időbeállítások; lás: Fotó- és videóadatok megtekintése.

  • Tartalom törlése; lásd: Fotók és videók törlése vagy elrejtése.

    Megjegyzés: A megosztott könyvtárhoz hozzáadott tartalmak törlésekor értesítéseket fog kapni. Az értesítések kikapcsolásához koppintson a fiókjára a Fotók app jobb felső sarkában, koppintson a Megosztott könyvtár elemre, majd kapcsolja ki a Törlési értesítések beállítást. Ha a hozzáadott tartalmak törölve vannak, 30 napon belül visszahelyezheti őket a Nemrég törölt albumból a személyes könyvtárába.

Megosztott tartalmak áthelyezése egy megosztott iCloud-fotókönyvtárból a személyes könyvtárába

A megosztott könyvtárában található fotók jobb felső sarkában egy jelvény látható. A megosztott könyvtárban Ön által közzétett fotókat és videókat visszahelyezheti a személyes könyvtárába.

  1. Lépjen be a Fotók appba az iPhone-ján.

  2. Nyissa meg a megosztott könyvtárban található fotót vagy videót.

  3. Koppintson a Továbbiak gombra a képernyő tetején, majd koppintson az Áthelyezés a személyes könyvtárba lehetőségre.

Tárhely hozzáadása a megosztott iCloud-fotókönyvtárhoz

A megosztott iCloud-fotókönyvtárban lévő tartalmak minden résztvevő számára elérhetők, azonban a tartalmak tárolására használt iCloud-tárhely beleszámít a könyvtár szervezőjének tárhelyébe.

Ha a megosztott könyvtárban lévő tartalmak meghaladják a szervező elérhető tárhelyét, a szervező bővíthet egy iCloud+-csomagra, vagy hozzáadhat további tárhelyet a meglévő iCloud+-előfizetéséhez. Lásd: Előfizetés az iCloud+-ra.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Hasznos?
Karakterkorlát: 250
A maximális karakterkorlát 250.
Köszönjük a visszajelzést!
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.