Del arkiver og mapper i iCloud Drive på iPhone

Når du har indstillet iCloud Drive, kan du dele mapper og enkelte arkiver med venner og kolleger. Når du foretager ændringer af en delt mappe eller et delt arkiv, kan andre automatisk se dine ændringer. Hvis du giver andre tilladelse til at foretage ændringer, vises deres ændringer også automatisk.

Arkiver og mapper, der deles i iCloud Drive, har følgende vigtige egenskaber:

  • Hvis du samarbejder om en mappe, bliver alle emner, som du eller andre deltagere føjer til mappen, delt automatisk.

  • Linket til et delt arkiv indeholder arkivets navn. Hvis navnet eller indholdet er fortroligt, er det vigtigt, at du anmoder modtagerne om ikke at videresende linket til andre.

  • Hvis du flytter et delt arkiv til en anden mappe eller placering, virker linket ikke længere, og modtagerne kan ikke længere få adgang til emnet.

  • Afhængigt af appen kan det være nødvendigt at åbne arkivet igen eller trykke på det oprindelige link for at se de nyeste ændringer.

Del en mappe eller et arkiv

Hvis du ejer en mappe eller et arkiv i iCloud Drive, kan du invitere andre til at se eller samarbejde om indholdet.

Du kan dele en mappe eller et arkiv, så kun dem, du inviterer, kan åbne emnet, eller så alle med linket kan åbne det.

Du kan tillade, at indholdet af en mappe eller et arkiv må ændres, eller begrænse adgangen, så indholdet kun kan ses.

  1. Gå til appen Arkiver på din iPhone.

  2. Gå til en placering, og hold en finger på mappen eller arkivet, du vil dele.

  3. Tryk på knappen Del, og vælg derefter, om du vil samarbejde eller sende en kopi af mappen eller arkivet.

  4. Gør et af følgende:

    • Giv kun de personer, du inviterer, tilladelse til at se og redigere indholdet: Tryk på knappen Videresend, tryk på “Kun inviterede personer”, tryk på “Kan foretage ændringer”, tryk på OK, og vælg derefter den metode, f.eks. Beskeder eller Mail, du vil bruge til at sende et link til mappen eller arkivet.

    • Giv kun de personer, du inviterer, tilladelse til at se indholdet: Tryk på knappen Videresend, tryk på “Kun inviterede personer”, tryk på “Skrivebeskyttet”, tryk på OK, og vælg derefter den metode, du vil bruge til at sende linket.

    • Giv alle med linket tilladelse til at se og redigere indholdet: Tryk på knappen Videresend, tryk på “Alle med linket”, tryk på “Kan foretage ændringer”, tryk på OK, og vælg derefter den metode, du vil bruge til at sende linket.

    • Giv alle med linket tilladelse til at se indholdet: Tryk på knappen Videresend, tryk på “Alle med linket”, tryk på “Skrivebeskyttet”, tryk OK, og vælg derefter den metode, du vil bruge til at sende linket.

    • Giv alle tilladelse til at invitere flere personer: Tryk på knappen Videresend, slå “Tillad, at andre inviterer” til, og tryk på OK.

  5. Vælg, hvordan du vil sende invitationen, og tryk på Send.

Inviter flere personer til at samarbejde om en mappe eller et arkiv

Hvis du allerede har delt en mappe eller et arkiv, og adgangen er indstillet til “Kun inviterede personer”, kan du dele emnet med flere personer.

  1. Gå til appen Arkiver på din iPhone.

  2. Tryk på Delt nederst på skærmen.

  3. Hold en finger på mappen eller arkivet, du vil dele.

  4. Tryk på knappen Del, og tryk på Administrer delt mappe eller Administrer delt arkiv.

  5. Tryk på Del mere flere personer, og vælg den metode, du vil bruge til at sende linket.

  6. Skriv evt. andre oplysninger, du bliver bedt om, og send invitationen, eller slå den op.

Del en mappe eller et arkiv med flere personer ved at bruge et link

Hvis du har indstillet adgangen til en delt mappe eller et delt arkiv til “Alle med linket”, kan alle med linket dele det med andre.

  1. Gå til appen Arkiver på din iPhone.

  2. Tryk på Delt nederst på skærmen.

  3. Hold en finger på mappen eller arkivet, du vil dele.

  4. Tryk på knappen Del, tryk på Administrer delt mappe eller Administrer delt arkiv, og tryk derefter på Send link.

  5. Vælg en metode til at sende linket, skriv andre nødvendige oplysninger, og send invitationen, eller slå den op.

Rediger indstillinger til adgang og tilladelser for alle

Hvis du er ejer af en delt mappe eller et delt arkiv, kan du altid ændre adgangen til emnet. Det vil imidlertid få betydning for alle, du har delt linket med.

  1. Gå til appen Arkiver på din iPhone.

  2. Tryk på Delt nederst på skærmen.

  3. Hold en finger på den mappe eller det arkiv, du vil ændre tilladelser til.

  4. Tryk på knappen Del, tryk på Administrer delt mappe eller Administrer delt arkiv, og tryk derefter på Delingsindstillinger.

  5. Rediger en af indstillingerne eller begge to.

    • Adgangsindstilling: Hvis du ændrer adgangen fra “Alle med linket” til “Kun inviterede personer”, virker det oprindelige link ikke længere for nogen, og kun personer, der modtager en ny invitation fra dig, kan åbne mappen eller arkivet.

    • Tilladelsesindstilling: Hvis du ændrer tilladelsesindstillingen, vises der en advarsel hos alle, som har arkivet åbent, når du ændrer tilladelsen. Nye indstillinger træder i kraft, når advarslen lukkes.

Rediger indstillinger til adgang og tilladelse for en person

Hvis du er ejer af en delt mappe eller et delt arkiv, og adgangen til emnet er indstillet til “Kun inviterede personer”, kan du ændre en persons tilladelse, uden at det påvirker andres tilladelser. Du kan også fjerne personens adgang.

  1. Gå til appen Arkiver på din iPhone.

  2. Hold en finger på mappen eller arkivet, hvis tilladelse du vil ændre.

  3. Tryk på Administrer delt mappe eller Administrer delt arkiv.

  4. Tryk på personens navn, og vælg derefter en indstilling.

Stop deling af en mappe eller et arkiv

Hvis du er ejer af en delt mappe eller et delt arkiv, kan du stoppe delingen af emnet.

  1. Gå til appen Arkiver på din iPhone.

  2. Åbn placeringen af mappen eller arkivet, du vil holde op med at dele.

  3. Hold en finger på mappen eller arkivet, tryk på knappen Del, og tryk på Administrer delt mappe eller Administrer delt arkiv.

  4. Tryk på Stop deling.

Alle, som arkivet er åbent hos, når du stopper delingen af det, får vist en advarsel. Emnet lukkes, når advarslen lukkes, arkivet fjernes fra personens iCloud Drive, og linket virker ikke længere. Hvis du senere deler emnet igen og indstiller adgangen til “Alle med linket”, virker det oprindelige link. Hvis adgangen er indstillet til “Kun inviterede personer”, virker det oprindelige link igen for de personer, du igen inviterer til at dele emnet.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.