Създаване на споделени албуми в Снимки на iPhone

С функцията Споделени албуми можете да създавате албуми, за да споделяте снимки и видео само с абонатите, които вие изберете—и те могат да добавят собствени снимки, видеа и коментари, които всички да виждат. Ако настроите споделен албум, можете също да промените името му или да го изтриете.

Преди да започнете

  1. Уверете се, че сте влезли във вашата Apple регистрация на вашия iPhone и всички други устройства, които искате да използвате със Споделени албуми.

  2. Отидете в Настройки  > [вашето име] > iCloud > Снимки и след това включете Споделени албуми.

Създаване на споделен албум

  1. Отидете в приложението Снимки на вашия iPhone.

  2. Прелистете надолу, след това докоснете Албуми.

  3. Изберете Споделен, след това докоснете Създай.

  4. Въведете име за албума.

  5. За да поканите хора, докоснете Покани. Въведете името на контакта, който искате да добавите, или въведете имейл адреса или телефонния номер, свързани с Apple регистрацията на получателя. Вижте Поканете или премахнете хора.

Присъединяване към споделен албум

Когато сте поканени да се присъедините към споделен албум, ще се появи известие на екрана на вашия iPhone.

Докоснете известието, след това докоснете Приеми върху албума в приложението Снимки.

Ако не искате да се присъедините към споделения албум с докосване на известието, можете също да направите следното:

  1. Отидете в приложението Снимки на вашия iPhone.

  2. Докоснете За теб.

  3. Докоснете Приеми върху новия албум под Активност на споделен албум.

Забележка: Човекът, който е създал албума, ще получи известие, когато някой приеме поканата да се присъедини към споделения албум.

Преименуване на споделен албум

Създателят на споделения албум може да промени името му.

  1. Отидете в приложението Снимки на вашия iPhone.

  2. Докоснете Споделени албуми, след това докоснете албума.

  3. Докоснете бутона Повече и след това докоснете Детайли на Споделен албум.

  4. Въведете ново име и след това докоснете Готово.

Изтриване или премахване на себе си от споделен албум

  1. Отидете в приложението Снимки на вашия iPhone.

  2. Докоснете Споделени албуми, след това докоснете албума.

  3. Докоснете бутона Още.

  4. Докоснете Изтрий споделен албум, ако сте създали албума, или докоснете Спри абонамента, ако сте абонат.

Снимките, които сте запазили или изтеглили от споделен албум към вашата фотобиблиотека, ще останат във вашата библиотека, дори и споделеният албум да бъде изтрит или човекът, който го е създал, да спре да го споделя. Вижте Запазвайте снимки и видеа от споделен албум към вашата фотобиблиотека..

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Полезна?
Ограничение на знаците: 250
Ограничението за знаци е 250.
Благодарим ви за обратната връзка.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.