Wymazywanie z iPhone'a całej zawartości i wszystkich ustawień

Usunięte dane nie są już dostępne przez interfejs użytkownika iPhone'a, ale nie są wymazywane z pamięci iPhone'a. Aby usunąć z pamięci wszystkie swoje dane i ustawienia, wyzeruj iPhone'a. Jest to zalecane na przykład przed sprzedażą lub przekazaniem swojego iPhone'a innej osobie. Aby zachować swoje dane i ustawienia, utwórz backup iPhone'a przed jego wyzerowaniem.

  1. Przejdź do Ustawień  i stuknij w Ogólne > Wyzeruj.

    Jeśli nie pamiętasz swojego kodu, zobacz: Zerowanie kodu. Jeśli nie pamiętasz swojego kodu lub hasła Apple ID, odwiedź witrynę odzyskiwania Apple ID.

  2. Stuknij w Wymaż zawartość i ustawienia.

Po ponownym uruchomieniu iPhone nie zawiera już żadnej zawartości ani ustawień. Możesz skonfigurować go jako nowego lub odtworzyć z backupu. (Zobacz: Włączanie i konfigurowanie iPhone'a).

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Był pomocny?
Ograniczenie liczby znaków: 250
Maksymalna liczba znaków to 250.
Dziękujemy za komentarz.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.