Prezentáció megosztásának leállítása az iPhone Keynote appjában

Ha Ön egy másokkal megosztott prezentáció tulajdonosa, bármikor leállíthatja a dokumentum megosztását, ezzel megakadályozva, hogy mások megtekintsék vagy szerkesszék azt.

Tipp: Ha egy ponton várhatóan ideiglenesen szüneteltetni fogja a megosztást egy csoport számára, az együttműködést a Finderben, az iCloud.com vagy a Box.com oldalon indítsa el. (A megosztás Keynote appon belül történő leállítása és újraindítása esetén előfordulhat, hogy a korábbi tevékenységek információi törlődni fognak.)

  1. Nyissa meg a Keynote appot az iPhone-on.

  2. Egy megosztott prezentációban koppintson az Együttműködés gomb gombra az eszközsoron.

  3. Koppintson a Megosztott prezentáció kezelése lehetőségre.

  4. Koppintson a Megosztás leállítása lehetőségre.

  5. Egy figyelmeztetés rákérdez, hogy biztosan le szeretné állítani a prezentáció megosztását. Koppintson a Megosztás leállítása lehetőségre a megerősítéshez.

Minden olyan együttműködő, akinél meg van nyitva a prezentáció, amikor leállítja a megosztást, figyelmeztetést kap. Amikor kilépnek a figyelmeztetésből, a prezentáció bezárásra kerül, és lesz távolítva az iCloud Drive-jukból.

A prezentációra mutató eredeti hivatkozás már nem működik, hacsak nem osztja meg újra a prezentációt a „Link birtokában bárki” hozzáférési beállítással. Ha a hozzáférés beállítása „Csak meghívott személyek”, az eredeti link csak azoknál a személyeknél működik majd, akiket ismételten meghív a prezentációba.

Megjegyzés: Ha a megosztott prezentációnak Ön a tulajdonosa, és áthelyezi azt máshová, a prezentációra mutató link nem fog működni, és a prezentáció nem lesz elérhető a résztvevők számára.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Hasznos?
Karakterkorlát: 250
A maximális karakterkorlát 250.
Köszönjük a visszajelzést!
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.