Si modifiques aquest control, la pàgina s'actualitzarà automàticament

Compartir notes i col·laborar a l’iPad

Amb l’app Notes, pots enviar una còpia d’una nota a una altra persona. També pots convidar altres persones a col·laborar en temps real en una nota o en una carpeta de notes a l’iCloud, i tothom podrà veure els darrers canvis introduïts.

Una pantalla en què es veuen notes fotogràfiques. A la dreta, una superposició mostra les opcions per compatir com el Mail i l’app Missatges.

Compartir la còpia d’una nota

  1. Ves a l’app Notes a l’iPad.

  2. Obre la nota que vols compartir.

  3. Toca el botó “Comparteix”, seguidament toca “Col·labora”, a continuació “Envia una còpia” i, després, tria com vols enviar la nota.

Col·laborar en una nota o carpeta de notes amb l’iCloud

Per col·laborar amb altres persones, pots compartir una nota o una carpeta de notes a l’iCloud. Pots configurar permisos per als participants (com permetre que editin les notes, afegeixin adjunts i creïn subcarpetes) i podran veure els canvis que ha fet cadascú en temps real. Els participants han d’haver iniciat sessió amb el seu compte d’Apple i tenir l’app Notes activada a la configuració de l’iCloud.

Nota: No es pot col·laborar en una nota bloquejada ni en una carpeta amb notes bloquejades.

  1. Ves a l’app Notes a l’iPad.

  2. Fes una de les accions següents:

    • Compartir una nota: Obre la nota que vulguis compartir, toca el botó “Comparteix” i després, selecciona “Col·labora”.

    • Compartir una carpeta: Obre la nota que vulguis compartir i toca el botó “Comparteix”.

  3. Per gestionar l’accés i els permisos, toca “Només qui s’hi convidi podrà fer‑hi canvis” i configura qualsevol de les opcions següents:

    • Qui hi pot accedir: selecciona “Només qui s’hi convidi” o “Tothom qui tingui l’enllaç”.

    • Permisos: selecciona “Podrà fer‑hi canvi” o “Només lectura”.

    • Permet que l’altra persona pugui convidar: activa aquesta opció per permetre que els participants puguin convidar altres persones (només disponible quan tenen permís per fer canvis).

  4. Selecciona “Missatges” o “Mail” per enviar la invitació. (No és possible utilitzar l’AirDrop per a la col·laboració).

    Si envies la invitació per l’app Missatges, rebràs actualitzacions d’activitat a la conversa de l’app Missatges quan algú faci canvis a la nota compartida. Toca les actualitzacions per anar a la nota compartida.

Consulta l’article de suport d’Apple Si no pots col·laborar a l’app Notes.

Veure l’activitat en una nota

A la llista de notes, un punt taronja al costat del títol d’una nota indica que la nota ha canviat des de l’última vegada que la vas mirar.

  1. Ves a l’app Notes a l’iPad.

  2. Obre la nota i, després, fes-la lliscar cap a la dreta o bé fes lliscar la targeta d’activitat cap amunt per veure qui ha fet canvis i quan.

  3. Per ajustar com es mostra l’activitat, toca el botó “Col·labora” i selecciona una d’aquestes opcions:

    • Mostrar actualitzacions: mostra els canvis fets des de l’última vegada que vas obrir la nota.

    • Mostrar tota l’activitat: mostra tota l’activitat en la nota.

    • Mostrar el ressaltat: mostra noms, dates i canvis fets per cada participant.

Consell: Per mencionar un participant i enviar-li notificacions sobre canvis importants, escriu el símbol @ seguit del seu nom.

Veure l’activitat en una carpeta

  1. Ves a l’app Notes a l’iPad.

  2. Mantén premuda la carpeta i toca “Mostra l’activitat de la carpeta”.

Canviar la configuració de la compartició

  1. Ves a l’app Notes a l’iPad.

  2. La persona propietària de la nota o la carpeta compartida pot modificar la configuració de la compartició fent una de les accions següents:

    • Gestionar una nota compartida: toca el botó “Col·labora” i, després, “Gestiona la nota compartida”.

    • Gestionar una carpeta compartida: toca el botó “Més” i, després, “Gestiona la carpeta compartida”.

  3. Fes alguna de les accions següents:

    • Eliminar participants: toca el participant que vulguis eliminar i, després, toca “Elimina l’accés”.

    • Canviar la configuració d’accés i de permisos: per canviar la configuració de tots els participants, toca “Opcions de compartir”. Per canviar la configuració d’un únic participant, toca’n el nom.

    • Deixar de compartir: quan selecciones aquesta opció, la nota o carpeta compartida s’elimina dels dispositius de la resta de participants.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
T'ha sigut útil?
Límit de caràcters: 250
El límit de caràcters és de 250.
Gràcies per la teva opinió.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.