Este posibil ca produsele, serviciile și funcțiile sistemului de operare
să nu fie disponibile în această țară.
Modificarea acestei comenzi va actualiza automat această pagină

Adăugarea și eliminarea persoanelor dintr-un album partajat în aplicația Poze de pe iPhone

Dacă ați creat un album partajat, puteți invita mai mulți abonați să se alăture albumului. De asemenea, puteți să eliminați abonați din album, să gestionați notificările pentru album și să activați sau dezactivați posibilitatea de postare pentru abonați. Dacă aveți prieteni sau membri ai familiei care nu utilizează iCloud, puteți partaja albumul cu aceștia trimițându‑le un URL iCloud.

Invitarea sau eliminarea persoanelor

Creatorul unui album partajat poate invita noi abonați să se alăture albumului partajat.

  1. Accesați aplicația Poze pe iPhone.

  2. Apăsați pe Albume partajate, apoi apăsați pe album.

  3. Apăsați pe butonul Mai multe, apoi apăsați pe Detalii album partajat.

  4. Realizați oricare dintre următoarele acțiuni:

    • Invitarea unei persoane: Apăsați pe Invitați, apoi introduceți numele contactului pe care doriți să îl adăugați sau tastați o adresă de e‑mail ori un număr de telefon.

    • Eliminarea unei persoane: Apăsați numele, apoi apăsați pe Eliminați abonatul.

Partajarea unui album cu persoane care nu utilizează iCloud

Creatorul unui album partajat poate crea un URL iCloud unic pentru a partaja albumul cu persoanele care nu utilizează iCloud.

  1. Accesați aplicația Poze pe iPhone.

  2. Apăsați pe Albume partajate, apoi apăsați pe album.

  3. Apăsați pe butonul Mai multe, apoi apăsați pe Detalii album partajat.

  4. Activați opțiunea Site web public.

  5. Apăsați pe Partajați linkul, apoi alegeți cum doriți să partajați, de exemplu, prin Mail sau Mesaje.

  6. Introduceți numele, numerele de telefon sau adresele de e‑mail ale persoanelor cu care doriți să partajați linkul, apoi trimiteți linkul.

Când opțiunea “Site web public” este activată, oricine are URL-ul poate accesa albumul.

Gestionarea postărilor și notificărilor

Creatorul unui album partajat poate activa sau dezactiva posibilitatea ca abonații să posteze, precum și notificările despre activitatea albumului.

  1. Accesați aplicația Poze pe iPhone.

  2. Apăsați pe Album partajat, apoi apăsați pe album.

  3. Apăsați pe butonul Mai multe, apăsați pe Detalii album partajat, apoi efectuați oricare dintre următoarele acțiuni:

    • Acordați-vă doar dvs. permisiunea de a posta poze și clipuri video: Dezactivați opțiunea Participanții pot adăuga poze; apăsați din nou pentru a le permite participanților să posteze.

    • Dezactivați notificările: Dezactivați opțiunea “Notificări” pentru a opri trimiterea de notificări atunci când abonații apreciază, comentează sau adaugă poze și clipuri video în album. Apăsați din nou pentru a reactiva notificările referitoare la album.

  4. Apăsați pe OK.

Când participanții postează sau adaugă comentarii într-un album partajat la care participați și dvs., notificările despre activitate apar imediat sub grila de poze. Pentru a nu mai primi actualizări despre activitate, apăsați pe contul dvs. în colțul din dreapta sus, apoi dezactivați Activitate albume partajate.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Util?
Limită de caractere: 250
Limita maximă de caractere este de 250.
Îți mulțumim pentru feedback.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.