Opprett delte albumer i Bilder på iPhone

Med Delte albumer i Bilder-appen kan du opprette albumer for å dele bilder og videoer med de abonnentene du velger, og de kan legge til sine egne bilder, videoer og kommentarer, som alle kan se. Hvis du konfigurerer et delt album, kan du også endre navnet på det eller slette det.

Før du starter

  1. Sørg for at du er logget på med Apple-ID-en din på iPhonen og andre enheter du vil bruke med Delte albumer.

  2. Velg Innstillinger  > [navnet ditt] > iCloud > Bilder, og slå deretter på Delte albumer (grønt er på).

Opprett et delt album

  1. Åpne Bilder-appen på iPhonen.

  2. Trykk på Albumer, trykk på Legg til-knappen øverst på skjermen, og trykk deretter på Nytt delt album.

  3. Skriv inn et navn på det delte albumet, og trykk deretter på Neste.

  4. Skriv inn navnet på kontakten du vil legge til, eller skriv inn e-postadressen eller telefonnummeret som er knyttet til mottakerens Apple-ID. Når du har lagt til alle, trykker du på Opprett.

Bli med i et delt album

Når du blir invitert til å bli med i et delt album, vises en varsling på skjermen på iPhone.

Trykk på varslingen, og trykk deretter på Godta på albumet i Bilder-appen.

Hvis du ikke trykker på varslingen for å bli med i det delte albumet, kan du også gjøre følgende:

  1. Åpne Bilder-appen på iPhonen.

  2. Trykk på For deg.

  3. Trykk på Godta på det nye albumet under Aktivitet i delt album.

Merk: Personen som opprettet albumet, får en varsling når en abonnent godtar invitasjonen til å bli med i et delt album.

Endre navn på et delt album

Den som oppretter et delt album, kan endre navnet på det.

  1. Åpne Bilder-appen på iPhonen.

  2. Trykk på Albumer, og trykk deretter på det delte albumet.

  3. Trykk på Mer-knappen, og trykk deretter på Endre navn på album.

  4. Skriv inn det nye navnet, og trykk deretter på Arkiver.

Slett eller fjern deg selv fra et delt album

  1. Åpne Bilder-appen på iPhonen.

  2. Trykk på Albumer, og trykk deretter på det delte albumet.

  3. Trykk på Legg til abonnenter-knappen.

  4. Hvis det var du som opprettet albumet, trykker du på Slett delt album. Hvis du er abonnent, trykker du på Avslutt abonnement.

Bilder som du har arkivert eller lastet ned fra et delt album til Bilder-biblioteket ditt, forblir i biblioteket selv om det delte albumet slettes eller personen som opprettet albumet, slutter å dele det. Se Arkiver bilder og videoer fra et delt album til bildebiblioteket ditt.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.