Εάν τροποποιήσετε αυτό το χειριστήριο, θα γίνει αυτόματη ενημέρωση αυτής της σελίδας

Σβήσιμο όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων από το iPhone

Όταν διαγράφετε δεδομένα, δεν είναι πλέον προσπελάσιμα μέσω της διεπαφής του iPhone, αλλά δεν σβήνονται από τον χώρο αποθήκευσης του iPhone σας. Για να διαγράψετε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις σας από τον χώρο αποθήκευσης, σβήστε το iPhone. Για παράδειγμα, σβήστε το iPhone πριν το πουλήσετε ή το χαρίσετε. Αν θέλετε να αποθηκεύσετε το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις σας, δημιουργήστε εφεδρικό αντίγραφο του iPhone προτού το σβήσετε.

  1. Μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις»  > «Γενικά» > «Επαναφορά».

    Αν σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό σας αλλά τον έχετε ξεχάσει, ανατρέξτε στην ενότητα Επαναφορά του κωδικού. Αν σας ζητηθεί να εισαγάγετε το συνθηματικό Apple ID σας αλλά το έχετε ξεχάσει, ανατρέξτε ιστότοπο «Ανάκτηση Apple ID».

  2. Αγγίξτε «Περιεχόμενο και ρυθμίσεις».

Όταν γίνει επανεκκίνηση του iPhone με σβησμένο όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις, έχετε την επιλογή να διαμορφώσετε το iPhone ως νέο ή να το επαναφέρετε από εφεδρικό αντίγραφο. (Δείτε Ενεργοποίηση και διαμόρφωση του iPhone.)

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Χρήσιμο;
Όριο χαρακτήρων: 250
Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 250.
Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.