Slet din Mac

Hvis din computer er en Mac med Apple Silicon eller en Intel-baseret Mac med Apple T2-sikkerhedschippen og bruger macOS Monterey 12 eller en nyere version, kan du bruge Sletningsassistent til at nulstille din Mac til fabriksindstillingerne, inden du sender den til ombytning, sælger den eller giver den væk.

Hvis du har en anden type Mac, skal du se Slet og geninstaller macOS.

ADVARSEL: Når du sletter din Mac, fjernes alle oplysninger på den. Sikkerhedskopier din Mac med Time Machine før du går i gang.

Vinduet Slet alt indhold og alle indstillinger i Sletningsassistent viser de andre emner, der fjernes, f.eks. alle fingeraftryk brugt til at låse Mac-computeren op og foretage køb.

Hvad gør Sletningsassistent?

Sletningsassistent udfører følgende ting på din Mac:

  • Logger dig ud af Apple-tjenester, f.eks. iCloud.

  • Deaktiverer Find og Aktiveringslås, så den Mac, du sletter, ikke længere er forbundet med dig.

  • Sletter alt indhold og alle indstillinger samt de apps, du har installeret.

  • Sletter alle enheder (ikke bare den enhed, du bruger). Hvis du har installeret Windows på din Mac vha. Boot Camp-assistent, slettes BOOTCAMP-enheden ligeledes.

  • Sletter alle dine konti og tilhørende data (ikke bare din egen brugerkonto).

Brug Sletningsassistent til at nulstille din Mac til fabriksindstillingerne

Bemærk: Se Apple-supportartiklen Slet alt på din Mac, og nulstil den til fabriksindstillingerne, hvis du bruger macOS Monterey 12.

  1. Gå til appen Systemindstillinger  på din Mac.

  2. Klik på Generelt i indholdsoversigten. (Du skal måske rulle nedad).

  3. Klik på Overfør eller nulstil.

    Åbn indstillingerne til Overfør eller nulstil for mig

  4. Klik på Slet alt indhold og alle indstillinger.

  5. Skriv dine administratoroplysninger i Sletningsassistent , og klik på Lås op.

  6. Gennemgå listen over emner, der skal fjernes, udover dit indhold og dine indstillinger.

    Hvis der er flere brugerkonti på din Mac, skal du klikke på pilen ud for dit brugernavn på Mac for at gennemgå emnerne.

  7. Klik på Fortsæt, og følg instruktionerne på skærmen.

Når sletningsprocessen er gennemført, vises “Hej” på skærmen. Mac-computeren kan nu indstilles til en ny bruger.

Bemærk: Hvis denne funktion ikke er tilgængelig eller ikke fungerer på din Mac, skal du se sektionen “Hvis du ikke kan bruge Slet alt indhold og alle indstillinger” i Apple-supportartiklen Slet alt på din Mac, og nulstil den til fabriksindstillingerne.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.