Deixar de compartir un document al Pages de l’iPad

Si ets el propietari d’un document que s’ha compartit amb altres persones, pots deixar de compartir-lo perquè ningú no pugui veure’l ni editar-lo.

Consell: Si tens previst posar en pausa temporalment l’ús compartit per a un grup, comença la col·laboració al Finder, a l’iCloud.com o a Box.com. (Si aturessis temporalment l’ús compartit i després el reprenguessis, es podria perdre tota la informació sobre l’activitat anterior).

  1. Ves a l’app Pages de l’iPad.

  2. En un document compartit, toca el botó “Col·laboració” a la barra d’eines.

  3. Toca “Gestiona el document compartit”.

  4. Toca “No compartir”.

  5. Veuràs un avís que et demana si realment vols deixar de compartir el document. Toca “No compartir” per confirmar l’acció.

Totes les persones que tinguin obert el document rebran un missatge d’avís quan deixis de compartir-lo amb elles. El document es tancarà si ometen l’alerta i s’eliminarà del seu iCloud Drive.

L’enllaç original al document ja no funcionarà, tret que el tornis a compartir més tard i defineixis l’accés com a “Tothom qui tingui l’enllaç”. Si l’accés està definit com a “Només qui s’hi convidi”, l’enllaç original només funcionarà per a les persones que tornis a convidar al document.

Nota: Si ets el propietari d’un document compartit i el trasllades a una altra ubicació, es trencarà l’enllaç i els participants perdran l’accés al document.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
T'ha sigut útil?
Límit de caràcters: 250
El límit de caràcters és de 250.
Gràcies per la teva opinió.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.