Si modifiques aquest control, la pàgina s'actualitzarà automàticament

Utilitzar la fototeca compartida a l’iCloud a l’iPad

Després de configurar una fototeca compartida a l’iCloud o unir-t’hi, podràs compartir fotos i vídeos amb amistats i familiars a través de l’app Fotos. Tu i fins a cinc participants més podeu afegir fotos i vídeos a la fototeca, i tots els membres veureu en temps real els canvis, els comentaris i altres modificacions que s’hi facin. El contingut d’una fototeca compartida també s’afegeix als records de tothom, a la secció de fotos destacades i al giny de l’app Fotos.

Les fotos i els vídeos que s’afegeixen a la fototeca compartida es mostren per separat del contingut de la fototeca personal. Pots canviar fàcilment entre la visualització de la fototeca compartida i la visualització de la fototeca personal o veure totes dues alhora a l’app Fotos.

Canviar entre la fototeca compartida a l’iCloud i la fototeca personal

  1. Ves a l’app Fotos a l’iPad.

  2. Toca el teu compte a l’angle superior dret i fes una de les accions següents:

    • Consultar el contingut de fotos i el contingut de la fototeca compartida de l’iCloud: toca “Totes dues fototeques”.

    • Consultar només el contingut de fotos personals: toca “Fototeca personal”.

    • Consultar només el contingut de la fototeca compartida de l’iCloud: toca “Fototeca compartida”.

Si selecciones l’opció “Totes les fotos” a la part superior de la pantalla, veuràs l’indicador a l’angle superior dret de les miniatures del contingut que forma part de la fototeca compartida.

Fer modificacions i canvis al contingut d’una fototeca compartida a l’iCloud

Quan facis les accions següents a les fotos i als vídeos d’una fototeca compartida a l’iCloud, tots els participants les veuran:

  • Editar les fotos i els vídeos. Consulta Editar fotos i vídeos a l’iPad.

  • Marcar fotos i vídeos com a favorits, afegir-hi subtítols o paraules clau, o ajustar-ne la data i l’hora. Consulta Veure la informació d’un vídeo i d’una foto a l’iPad.

  • Eliminar contingut. Consulta Eliminar o ocultar una foto o un vídeo.

    Nota: Rebràs notificacions si s’elimina contingut que has afegit a la fototeca compartida. Per desactivar les notificacions, toca el teu compte a l’angle superior dret de la pantalla a l’app Fotos, toca “Fototeca compartida” i desactiva “Notificacions d’eliminació”. Si s’elimina contingut que has afegit, tens 30 dies per traslladar-lo d’“Eliminat fa poc” a la teva fototeca personal.

Traslladar el contingut compartit d’una fototeca compartida a l’iCloud a la fototeca personal

Les fotos que estan desades a la fototeca compartida tenen l’indicador el botó “Fototeca compartida” a l’angle superior dret. Pots tornar a traslladar a la teva fototeca personal les fotos i els vídeos que hagis aportat a la fototeca compartida.

  1. Ves a l’app Fotos a l’iPad.

  2. Obre una foto o vídeo i toca el botó “Fototeca compartida” a la part superior de la pantalla.

  3. Toca “Trasllada a la fototeca personal”.

Afegir espai d’emmagatzematge a la fototeca compartida a l’iCloud

El contingut d’una fototeca compartida a l’iCloud està disponible per a tots els participants, però l’emmagatzematge de l’iCloud que s’utilitza per emmagatzemar el contingut correspon a l’espai d’emmagatzematge de l’organitzador de la fototeca.

Si el contingut de la fototeca compartida supera l’espai d’emmagatzematge disponible de l’organitzador, aquest podrà actualitzar l’iCloud a l’iCloud+ o, si ja té una subscripció a aquest servei, podrà afegir-hi més espai d’emmagatzematge. Consulta Subscriure’s a l’iCloud+.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
T'ha sigut útil?
Límit de caràcters: 250
El límit de caràcters és de 250.
Gràcies per la teva opinió.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.