Измена ове контроле ће аутоматски ажурирати ову страницу

Дељење белешки и сарадња на iPhone-у

Користећи апликацију Notes можете да пошаљете копију белешке пријатељу. Такође, можете да позовете људе да заједно са вама раде на белешци или на фасцикли са белешкама у iCloud-у, па ће свако моћи да види најновије измене.

Слање копије белешке

  1. Отворите белешку коју желите да делите.

  2. Тапните на дугме Note Actions, потом на Send a Copy, а затим одаберите начин на који ћете послати белешку.

Заједнички рад на белешци

Када делите белешку у iCloud-у, сви сарадници виде промене које је било ко од вас унео. Сви са којима делите белешку морају да се пријаве са својим Apple ID налогом да би могли да уреде или прикажу белешку.

Напомена: Не можете да сарађујете на закључаној белешци.

  1. Урадите нешто од следећег:

    • На листи белешки превуците налево преко белешке коју желите да делите, а затим тапните на дугме Share Note.

    • Отворите белешку коју желите да делите, тапните на дугме Note Actions, а затим и на Share Note.

  2. тапните на Share Options, а затим одаберите „Can make changes“ или „View only“.

  3. Одаберите начин слања позива (на пример, користећи Mail или Messages).

Заједнички рад на фасцикли Notes

Када делите фасциклу са белешкама у iCloud-у, сви сарадници виде промене које је било ко од вас унео. Особе којима је дозвољено да уносе промене могу да креирају или уређују белешке, да додају прилоге, па чак и да креирају потфасцикле уколико користе iCloud.

Напомена: Не можете да сарађујете на фасцикли са закључаним белешкама.

  1. Урадите нешто од следећег:

    • На листи фасцикли превуците налево преко фасцикле коју желите да делите, а затим тапните на дугме Share Folder.

    • Отворите белешку коју желите да делите, тапните на дугме Folder Actions, а затим и на Share Folder.

  2. тапните на Share Options, а затим одаберите „Can make changes“ или „View only“.

  3. Одаберите начин слања позива (на пример, користећи Mail или Messages).

Додавање или уклањање сарадника или престанак сарадње

Тапните на дугме View Participants, а затим урадите нешто од следећег:

  • Додајте особе: одаберите опцију дељења.

  • Уклоните особе: превуците налево преко сарадника ког желите да уклоните, а затим тапните на Remove.

  • Промените дозволе: тапните на Share Options, а затим одаберите „Can make changes“ или „View only“.

  • Прекините дељење: када одаберете ову опцију, дељена белешка или фасцикла ће се избрисати са уређаја других учесника.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Да ли је корисно?
Ограничење знакова: 250
Ограничење максималног броја знакова је 250.
Хвала на повратним информацијама.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.