Измена ове контроле ће аутоматски ажурирати ову страницу

Управљање дељењем информација уз функцију Safety Check на iPhone-у

Safety Check користите да периодично прегледате и ажурирате информације које делите са људима, апликацијама и уређајима. Преко функције Safety Check можете да обуставите дељење своје локације са другима у апликацији Find My, укинете другима приступ дељеном садржају у апликацијама попут Photos, Notes и Calendar, ресетујете дозволе за приватност система за апликације, ограничите апликације Messages и FaceTime на дати уређај и још много тога.

  1. Идите у Settings  > Privacy & Security > Safety Check.

  2. Тапните на Manage Sharing & Access, па на Continue, а затим следите упутства на екрану.

Можете и да делите информације које Safety Check не може да прегледа или промени, на пример, налоге и лозинке, садржај дељен на друштвеним мрежама и информације дељење са неког другог уређаја. Да бисте сазнали више о томе како смањити информације које делите, погледајте одељак Additional safety steps when using Safety Check у корисничком упутству за Personal Safety.

Важно: У хитном случају можете да употребите Safety Check и да брзо ресетује приступ уређају и личним подацима. Идите у Settings > Privacy & Security > Safety Check, тапните на Emergency Reset, па на Start Emergency Reset, а затим следите упутства на екрану.

Да бисте сазнали више о функцији Safety Check, погледајте одељак Safety Check for an iPhone with iOS 16 or later у корисничком упутству за Personal Safety.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Да ли је корисно?
Ограничење знакова: 250
Ограничење максималног броја знакова је 250.
Хвала на повратним информацијама.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.