Oprirea partajării unei prezentări în Keynote pe Mac

Dacă sunteți proprietarul unei prezentări partajate cu alte persoane, puteți opri partajarea pentru ca aceasta să nu poată fi vizualizată sau editată de nicio altă persoană.

Sfat: dacă vă așteptați să suspendați temporar partajarea pentru un grup, începeți colaborarea în Finder, pe iCloud.com sau pe Box.com. (Dacă opriți și reporniți colaborarea în Keynote, toate informațiile anterioare de activitate s-ar putea pierde.)

  1. Accesați aplicația Keynote pe Mac.

  2. Într‑o prezentare partajată, faceți clic pe butonul Colaborare în bara de instrumente.

  3. Faceți clic pe Gestionează prezentarea partajată.

  4. Faceți clic pe Oprește partajarea.

  5. O alertă vă solicită să confirmați dacă doriți să opriți partajarea prezentării. Faceți clic pe Continuă pentru a confirma.

Persoanele care au prezentarea deschisă când dvs. opriți partajarea primesc o alertă. Prezentarea se închide când aceștia închid alerta, iar prezentarea este eliminată de pe iCloud Drive-ul acestora.

Linkul original către prezentare nu mai funcționează decât dacă partajați ulterior prezentarea din nou și configurați accesul la „Oricine are linkul”. Dacă accesul este configurat la „Doar persoanele invitate”, linkul original funcționează doar pentru persoanele pe care le reinvitați la prezentare.

Notă: dacă sunteți proprietarul unei prezentări partajate și o mutați într‑un alt loc, linkul nu va mai funcționa și participanții vor pierde accesul la prezentare.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Util?
Limită de caractere: 250
Limita maximă de caractere este de 250.
Îți mulțumim pentru feedback.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.