Ștergerea întregului conținut și a tuturor configurărilor de pe iPhone

Când eliminați datele, acestea nu mai sunt accesibile prin intermediul interfeței iPhone-ului, dar nu sunt șterse de pe spațiul de stocare al iPhone‑ului. Pentru a suprima definitiv conținutul și configurările de pe spațiul de stocare, ștergeți iPhone-ul. De exemplu, ștergeți iPhone-ul înainte de a-l vinde sau înstrăina. Dacă doriți să vă salvați conținutul și configurările, efectuați backup folosind iCloud sau iTunes înainte de a șterge iPhone-ul.

  1. Accesați Configurări  > General > Resetare.

    Dacă vi se cere să introduceți codul de acces și l‑ați uitat, consultați Resetarea codului de acces. Dacă vi se cere să introduceți parola ID‑ului Apple și ați uitat‑o, consultați site‑ul web Recuperați‑vă ID‑ul Apple.

  2. Apăsați Ștergeți conținut și configurări.

Când iPhone-ul repornește cu tot conținutul și toate configurările șterse, asistentul de configurare vă oferă opțiunea de a configura iPhone-ul drept dispozitiv nou sau de a-l restaura dintr-un backup iCloud sau iTunes. (A se vedea Pornirea și configurarea iPhone-ului.)

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Util?
Limită de caractere: 250
Limita maximă de caractere este de 250.
Îți mulțumim pentru feedback.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.