Zakończenie udostępniania kalendarza na stronie iCloud.com

W każdej chwili możesz usunąć uczestników z udostępnianego kalendarza prywatnego lub zatrzymać udostępnianie kalendarza. Usunięci uczestnicy tracą dostęp do udostępnianego kalendarza.

Gdy usuniesz uczestników lub przestaniesz udostępniać kalendarz, uczestnicy otrzymają powiadomienie, że kalendarz nie jest już udostępniany.

Uwaga: Aby korzystać z aplikacji Kalendarz na stronie iCloud.com, musisz pracować na tablecie lub komputerze.

Kończenie udostępniania kalendarza wybranej osobie

  1. Przejdź do strony icloud.com/calendar, a następnie zaloguj się na swoim koncie Apple (w razie potrzeby).

  2. Wybierz przycisk Informacje o kalendarzu na prawo od nazwy kalendarza na pasku bocznym.

  3. Wybierz przycisk Opcje obok imienia i nazwiska uczestnika, a następnie wybierz opcję Usuń osobę.

  4. Wybierz przycisk Zachowaj.

Kończenie udostępniania kalendarza wszystkim osobom

  1. Przejdź do strony icloud.com/calendar, a następnie zaloguj się na swoim koncie Apple (w razie potrzeby).

  2. Wybierz przycisk Informacje o kalendarzu na prawo od nazwy kalendarza na pasku bocznym.

  3. Wykonaj dowolną z poniższych czynności:

    • Kończenie udostępniania kalendarza prywatnego: Wybierz opcję Zakończ udostępnianie.

    • Zakończenie udostępniania Kalendarza publicznego: Wyłącz Kalendarz publiczny.

  4. Wybierz przycisk Zachowaj.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Był pomocny?
Ograniczenie liczby znaków: 250
Maksymalna liczba znaków to 250.
Dziękujemy za komentarz.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.