Slå på Delte albumer i Bilder på Macen

Med Delte albumer kan du opprette albumer med bilder og videoer og enkelt invitere andre til å se dem. Personene du inviterer, kan se albumet på en Mac, iPhone, iPad, Apple Vision Pro eller Windows-enhet. Hvis de bruker iCloud, kan de like bildene dine, legge til kommentarer og til og med legge til egne bilder og videoer i albumet hvis du har tillatt det. Hvis personene du inviterer, ikke bruker iCloud, kan de fortsatt se de delte bildene og videoene dine hvis du oppretter et nettsted de har tilgang til.

Bilder-vinduet, som viser Delte album markert i sidepanelet og delte album til høyre.

Hvis du vil opprette albumer som du kan dele med andre, må du først slå på Delte albumer.

Merk: Du kan kun bruke Delte albumer med systembildebiblioteket.

Åpne Bilder for meg

  1. Åpne Bilder-appen på Macen.

  2. Velg Bilder > Innstillinger og klikk deretter på iCloud.

  3. Merk av i avkrysningsruten for Delte albumer.

Hvis du vil slå av Delte albumer, fjerner du markeringen i avkrysningsruten. Selv om du slår av Delte albumer på Macen, kan du fortsette å vise og gjøre endringer i de delte albumene med andre enheter der Delte albumer er slått på.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.