Avslutt deling av en presentasjon i Keynote på Mac

Hvis du er eieren av en presentasjon som er delt med andre, kan du slutte å dele den for å hindre at andre ser på eller gjør endringer i den.

Tips: Hvis du tror du vil måtte sette deling midlertidig på pause for en gruppe, kan du starte samarbeidet i Finder, på iCloud.com eller på Box.com. (Hvis du stopper og gjenopptar delingen fra Keynote, kan informasjon om all tidligere aktivitet gå tapt.)

  1. Gå til Keynote-appen på Macen.

  2. I en delt presentasjon klikker du på Samarbeid-knappen i verktøylinjen.

  3. Klikk på Administrer delt presentasjon.

  4. Klikk på Avslutt deling.

  5. Et varsel spør deg om du virkelig vil avslutte deling av presentasjonen. Klikk på Fortsett for å bekrefte.

Alle som har presentasjonen åpen når du slutter å dele, mottar et varsel. Presentasjonen lukkes når de lukker varselet, og presentasjonen fjernes fra deltakernes iCloud Drive.

Den opprinnelige lenken til presentasjonen slutter å fungere, med mindre du deler presentasjonen igjen med tilgangen «Alle som har lenken». Hvis tilgangen er satt til «Kun inviterte personer», fungerer den opprinnelige lenken kun for personer som du inviterer til presentasjonen på nytt.

Merk: Hvis du er eieren av en delt presentasjon, og du flytter den til en ny plassering, vil lenken brytes, og andre deltakere mister tilgang til presentasjonen.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.