Slett alt innhold og alle innstillinger fra iPhonen

Når du sletter data, er dataene ikke lenger tilgjengelige via iPhone-brukergrensesnittet, men de slettes ikke fra iPhone-lagringsplassen. Hvis du vil fjerne alt innhold og alle innstillinger fra lagringsplassen, sletter du iPhone. Du bør for eksempel slette iPhonen før du selger den eller gir den bort. Hvis du vil arkivere innholdet og innstillingene, kan du sikkerhetskopiere dem ved å bruke iCloud eller iTunes før du sletter iPhone.

  1. Velg Innstillinger  > Generelt > Nullstill.

    Hvis du blir bedt om å angi koden og du har glemt den, kan du lese Tilbakestill koden. Hvis du blir bedt om å angi passordet til Apple-ID og du har glemt det, går du til nettstedet for å gjenopprette Apple-ID-en.

  2. Trykk på Slett alt innhold og alle innstillinger.

Når iPhone starter på nytt når alt innhold og alle innstillinger er slettet, ber oppsettassistenten deg velge mellom å konfigurere iPhone som ny eller gjenopprette den fra en iCloud- eller iTunes-sikkerhetskopi. (Les Slå på og konfigurer iPhone.)

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.