Avslutt deling av kalender på iCloud.com

Du kan fjerne deltakere fra en delt intern kalender eller slutte å dele kalenderen når som helst. Deltakere du fjerner, mister tilgangen til den delte kalenderen.

Når du fjerner deltakere eller slutter å dele en kalender, får deltakerne et varsel om at kalenderen ikke lenger er delt.

Merk: Du må bruke et nettbrett eller en datamaskin for å bruke Kalender på iCloud.com.

Avslutt deling av en kalender med noen

  1. Gå til icloud.com/calendar, og logg på Apple-kontoen din (hvis nødvendig).

  2. Velg Kalenderinformasjon-knappen til høyre for kalendernavnet i sidepanelet.

  3. Velg Alternativer-knappen ved siden av deltakerens navn, og velg deretter Fjern person.

  4. Velg Lagre.

Avslutt deling av en kalender med alle

  1. Gå til icloud.com/calendar, og logg på Apple-kontoen din (hvis nødvendig).

  2. Velg Kalenderinformasjon-knappen til høyre for kalendernavnet i sidepanelet.

  3. Gjør ett av følgende:

    • Avslutt deling av en Privat kalender: Velg Avslutt deling.

    • Avslutt deling av en Offentlig kalender: Slå av Offentlig kalender.

  4. Velg Lagre.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.