Een presentatie niet meer delen in Keynote op de iPhone

Als jij de eigenaar bent van een presentatie die met anderen wordt gedeeld, kun je het delen ervan stoppen om te voorkomen dat iemand de presentatie bekijkt of wijzigt.

Tip: Als je van plan bent het delen tijdelijk te onderbreken voor een groep, start je de samenwerking in de Finder, op iCloud.com of op Box.com. (Als je het delen stopt en opnieuw start vanuit Keynote, gaat alle informatie over eerdere activiteiten mogelijk verloren.)

  1. Ga naar de Keynote-app  op je iPhone.

  2. Tik in een gedeelde presentatie op de knop voor samenwerking in de knoppenbalk.

  3. Tik op 'Beheer gedeelde presentatie'.

  4. Tik op 'Stop delen'.

  5. Er verschijnt een melding met de vraag of je zeker weet dat je wilt stoppen met het delen van de presentatie. Tik ter bevestiging op 'Stop delen'.

Iedereen die de presentatie geopend heeft wanneer je stopt met het delen van de presentatie, krijgt een waarschuwing te zien. Wanneer de waarschuwing wordt gesloten, wordt ook de presentatie gesloten en van de iCloud Drive van de deelnemers verwijderd.

De oorspronkelijke link naar de presentatie werkt niet meer, tenzij je de presentatie later opnieuw deelt en de toegang instelt op 'Iedereen met de link'. Als de toegang is ingesteld op 'Alleen personen die zijn uitgenodigd', werkt de oorspronkelijke link alleen voor de personen die je opnieuw voor de presentatie uitnodigt.

Opmerking: Als jij de eigenaar van een gedeelde presentatie bent en je de presentatie naar een andere locatie verplaatst, werkt de link niet meer en hebben deelnemers geen toegang meer tot de presentatie.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Nuttig?
Tekenlimiet: 250
De maximale tekenlimiet is 250.
Hartelijk dank voor uw feedback.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.