Een gedeelde herinneringenlijst op iCloud.com verlaten

Om je deelname aan een gedeelde herinneringenlijst te stoppen, kun je de lijst verlaten.

Opmerking: Als je bijgewerkte herinneringen gebruikt, zie je mogelijk niet al je gedeelde lijsten op iCloud.com. Je kunt het delen van lijsten ook niet beheren via de website. Gebruik de Herinneringen-app op een apparaat met iOS 13, iPadOS 13, of macOS 10.15 of nieuwer om al je gedeelde lijsten te bekijken en te beheren.

  1. Ga naar icloud.com/reminders en log in bij je Apple Account (indien nodig).

  2. Selecteer het uitzendsymbool naast de gedeelde herinneringenlijst die je wilt verlaten.

  3. Selecteer 'Verlaat lijst' en selecteer 'Verlaat lijst' nogmaals.

Vraag de eigenaar om je opnieuw uit te nodigen als je je weer wilt aanmelden voor de gedeelde lijst.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Nuttig?
Tekenlimiet: 250
De maximale tekenlimiet is 250.
Hartelijk dank voor uw feedback.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.