Dokumentum megosztásának megszüntetése az iPad Pages appjában

Ha Ön egy másokkal megosztott dokumentum tulajdonosa, bármikor leállíthatja a dokumentum megosztását, ezzel megakadályozva, hogy mások megtekintsék vagy szerkesszék azt.

Tipp: Ha egy ponton várhatóan ideiglenesen szüneteltetni fogja a megosztást egy csoport számára, az együttműködést a Finderben, az iCloud.com vagy a Box.com oldalon indítsa el. (A megosztás Pages appon belül történő leállítása és újraindítása esetén előfordulhat, hogy a korábbi tevékenységek információi törlődni fognak.)

  1. Nyissa meg a Pages appot az iPaden.

  2. Egy megosztott dokumentumban koppintson az Együttműködés gomb gombra az eszközsoron.

  3. Koppintson a Megosztott dokumentum kezelése lehetőségre.

  4. Koppintson a Megosztás leállítása lehetőségre.

  5. Egy figyelmeztetés rákérdez, hogy biztosan le szeretné állítani a dokumentum megosztását. Koppintson a Megosztás leállítása lehetőségre a megerősítéshez.

Minden olyan együttműködő, akinél meg van nyitva a dokumentum, amikor leállítja a megosztást, figyelmeztetést kap. Amikor kilépnek a figyelmeztetésből, a dokumentum bezárásra kerül, és lesz távolítva az iCloud Drive-jukból.

A dokumentumra mutató eredeti hivatkozás már nem működik, hacsak nem osztja meg újra a dokumentumot a „Link birtokában bárki” hozzáférési beállítással. Ha a hozzáférés beállítása „Csak meghívott személyek”, az eredeti link csak azoknál a személyeknél működik majd, akiket ismételten meghív a dokumentumba.

Megjegyzés: Ha a megosztott dokumentumnak Ön a tulajdonosa, és áthelyezi azt máshová, a dokumentumra mutató link nem fog működni, és a dokumentum nem lesz elérhető a résztvevők számára.

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Hasznos?
Karakterkorlát: 250
A maximális karakterkorlát 250.
Köszönjük a visszajelzést!
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.