Kaiken sisällön ja kaikkien asetusten tyhjentäminen iPhonesta

Kun poistat tietoja, niitä ei enää voi käyttää iPhonen käyttöliittymällä, mutta niitä ei poisteta iPhonen tallennustilasta. Poista kaikki sisältö ja asetukset tallennustilasta tyhjentämällä iPhone. Tyhjennä iPhone esimerkiksi ennen kuin myyt sen tai annat sen pois. Jos haluat tallentaa iPhonesi sisällön ja asetukset, varmuuskopioi ne iCloudiin tai iTunesiin ennen iPhonen tyhjentämistä.

  1. Avaa Asetukset  > Yleiset > Nollaa.

    Jos sinua pyydetään syöttämään pääsykoodi, ja olet unohtanut sen, katso Pääsykoodin nollaaminen. Jos sinua pyydetään syöttämään Apple ID -salasanasi, ja olet unohtanut sen, katso Apple ID:n palautussivu.

  2. Napauta Poista kaikki sisältö ja asetukset.

Kun iPhone käynnistyy uudelleen kaiken sisällön ja asetusten tyhjentämisen jälkeen, käyttöönottoapuri tarjoaa vaihtoehtoina iPhonen ottamisen käyttöön uutena tai sen palauttamisen iCloud- tai iTunes-varmuuskopiosta. (Katso iPhonen käynnistäminen ja käyttöönotto.)

Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.
Oliko tästä hyötyä?
Merkkien enimmäismäärä: 250
Merkkien enimmäismäärä on 250.
Kiitos palautteestasi.
Morty Proxy This is a proxified and sanitized view of the page, visit original site.